A- A A+

Een warmtepomp voor in huis kopen bij Fred van de Pol

Wilt u graag volledig van het aardgas af? Dat is mogelijk met een elektrische warmtepomp van Fred van de Pol. Zit u eraan te denken om een warmtepomp voor in huis te kopen? Dat is een uitstekend idee, er zitten namelijk diverse voordelen aan een hybride warmtepompsysteem. Wij zijn partner van Viessmann en kunnen u hiermee warmtepompen van zeer hoge kwaliteit leveren. We vertellen u graag wat meer.

Viessmann hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp van Viessmann is een combinatie tussen een warmtepomp en een cv-ketel. De warmtepompen van Viessmann zijn van zeer hoge kwaliteit, superstil en zijn voorzien van een mooi design. Deze warmtepompen staan bekend als een van de beste op de internationale markt. Een dergelijke pomp zorgt voor een prettig binnenklimaat, ongeacht de temperatuur buiten. Met de ‘active cooling’ en ‘natural cooling’ functies kunt u tevens koelte in huis brengen.

Waarom een warmtepomp?

Met een warmtepomp wordt het gebruik van fossiele brandstoffen beperkt, vermindert u schadelijke CO2-uitstoot, verlaagt u uw energierekening en heeft u altijd een fijne temperatuur in huis. Onze warmtepompen halen hernieuwbare energie uit de grond, de zon, grondwater of uit de lucht. De pompen zijn in diverse formaten verkrijgbaar en zijn geschikt voor ieder soort huis; van nieuwbouwwoningen tot klassieke woningen.

Contact

Wilt u een warmtepomp voor in huis kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Fred van de Pol. Met een warmtepomp creëert u een aangename temperatuur; waar en wanneer u maar wilt. Bent u benieuwd naar de kosten voor een warmtepompinstallatie voor uw woning of wilt u meer informatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kunt u bellen naar 0648403671 of een bericht achterlaten in het contactformulier op deze website. We staan u graag zo snel mogelijk te woord om u verder te helpen.

Back to Top