A- A A+

Wie zijn wij

Fred van de Pol & Zn. Installatietechniek – Ede - Wie zijn wijFred van de Pol & Zn. Installatietechniek is een familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring. Oorspronkelijk zijn we begonnen als loodgieter- en dakdekkersbedrijf. Nadien hebben we ons verder bekwaamd in elektrotechnische werkzaamheden. Door die bijkomende specialisatie zijn we in staat een volledige technische installatie op te bouwen vanaf het bestek of de tekening tot het eindresultaat. We zijn gekend voor ons vakmanschap in elektrotechniek, gas, water en centrale verwarming maar ook voor ons secuur werk in dak-, zink- en loodtechnieken.

Wanneer we de expertise zelf niet in huis hebben, kunnen we rekenen op een vaste groep mensen om ons heen: stukadoors, tegelzetters tot zelfs volledige aannemersbedrijven.

Eén van onze belangrijkste werkzaamheden is de plaatsing van sanitaire installaties. Wij hebben een eigen showroom ‘Tegelhuys Ede’ met een ruim aanbod aan materialen. We werken ook samen met een sanitair leverancier waardoor we u advies op maat kunnen geven.

Fred van de Pol & Zn. Installatietechniek is een landelijk bedrijf met een klein aantal specialisten. Hierdoor kunnen wij u de garantie geven dat het contact altijd stipt en persoonlijk verloopt.

Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem dan zeker contact met ons op. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

Back to Top